Diyet

Sadece 7 günde yağları mum gibi eriten kür

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Yağları eriten kür

Vücudunuzda biriken inatçı fazlalıklardan bir türlü kurtulamıyorsanız bu tarif sizin kurtarıcınız olabilir. Düzenli uyguladığınız zaman sadece 7 gün gibi kısa bir sürede gözle görülür bir fark yaratacak bu zayıflama kürü, yağları adeta mum gibi eritiyor. İşte yağları eriten kür…

Temel malzemesi lahana olan bu kürü mevsimi geldiği için kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Hızlı kilo vermenize yardımcı olacak bu kür yağları yakıyor ve bedeninizde yağ depolanmasının da önüne geçiyor.  Yağlanmaya engel olduğu için de formunu korumak isteyenlerin de kullanabileceği bu kür, ciddi anlamda etkili bir kür olma özelliğine sahip.

Yağları eriten kür tarifi

Malzemeler
  • 1 adet limon
  • 200 gram lahana (Kelem)
  • 5 tane karanfil
  • 1 litre içme suyu
Hazırlanışı

Yağları eriten kürü hazırlamak için önce lahanayı ince ince doğrayarak bir tencereye alın.  Lahanayı ne kadar küçük doğrarsanız o kadar iyi olur.  Limonu kabukları ile kullanacağımız için öncelikle limonu iyice temizlememiz gerekiyor. Limonun kabuk kısmını karbonat ile fırçalayarak temizleyebilir, sirkeli su içerisinde bekletebilirsiniz.  Limonu temizledikten sonra halka halka dilimleyin. Burada önemli püf noktası limonun çekirdeklerini tamamen ayıklanması. Limon çekirdeği kürü acılaştıracaktır. Çekirdekleri ayıklanmış olan limon dilimlerini de tencereye alın.  Son olarak suyu ve karanfil tanelerini de tencereye ilave edin.  Tencereyi ocağa alın. Kaynamaya başladığında 10 dakika kadar kaynamaya bırakın.  Karanfil sayesinde lahananın sevilmeyen kokusunun olmadığını göreceksiniz. Kaynayan kürü ocaktan alın ve cam bir sürahi içerisine süzün. Hazırladığınız içeceği gün boyu tüketmeniz gerekiyor. Kürü uyguladığınız süre boyunca kalorili, işlenmiş gıdalardan uzak durmanız gerektiğini hatırlatmadan geçmek istemiyorum.  Böylece bir kaç gün içerisinde sonuç alacak ve yağları eriten kürden vazgeçemeyeceksiniz.

Kürü uygulamadan önce doktorunuza danışmayı unutmayın.

Yorum Yaz

Pin It