Sağlık

Karnı dümdüz yapan İbn-i Sina iksiri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Karnı dümdüz yapan iksir

Bugün sizlere bahsedeceğim kür sadece kilo vermenize değil tepeden tırnağa sağlıklı olmanıza yardımcı oluyor. Mucize  etkileri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Kendiniz için çok doğru bir adım atmış olacaksınız. İbn-i Sina’dan günümüze kadar ulaşan bu iksir metabolizmanızı hızlandıracak, karaciğerinizi temizleyecek, bağışıklığınızı güçlendirecek, bedeninizin vitamin ve mineral ihtiyacını tamamlayacak. Zayıflamaya yardımcı kür, aynı zamanda karnı dümdüz yapacak. Haydi lafı çok uzatmadan tarife geçelim…

Karnı dümdüz yapan kür nasıl hazırlanır?

Malzemeler
  • 3 adet limon
  • 1 çay bardağı soğuk sıkım zeytinyağı
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
Hazırlanışı

Limonların bir tanesinin kabuğunu rendeleyin ve küçük cam bir kavanoza koyun.  3 limonu da sıkın ve suyunu da kavanozun içerisine ilave edin. Limon suyunun üzerine zeytinyağını ekleyin. Zencefilin kabuğunu soyun ve rendeleyerek karışımın içerisine ilave edin.  Karışımı karıştırdıktan sonra kapağını kapatın ve mutfakta kapalı bir şekilde bekletebilirsiniz. Hazırladığınız karışımdan her sabah aç karnına bir yemek kaşığı tüketin. Bu malzemelerle hazırladığınız karışım size 10-12 gün kadar gidiyor. Şimdiden şifa olsun arkadaşlar.

Kürü uygulamadan doktorunuza danışmayı, Kür süresince bol su tüketmeyi ve egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Sağlıklı beslenmeniz gerektiğini de söylemeliyim.

Yorum Yaz

Pin It